DESIGN & COMFORT

boxer_dec_nl

PEUGEOT Partner Bedrijfsvoertuig

EEN EFFICIËNT BEDRIJFSVOERTUIG

De efficiënte PEUGEOT Partner beantwoordt aan de noden van professionnals.

Zo oogt het front op zich al robuust. De verticale grille met centraal het PEUGEOT leeuwenlogo is gecombineerd met geprofileerde bumperbeschermers die makkelijk te wisselen zijn.
De koplampen bezorgen de PEUGEOT Partner een eigentijdse look met hun hightech looks en strakke vormgeving.

INTEGRALE PACK LOOK

/image/91/1/peugeot-partner-design-04.138911.jpg

Een PEUGEOT Partner uitgerust met het Integrale Pack Looki  is te herkennen aan bepaalde koetswerkonderdelen in de lakkleur, een verchroomde grille, LED-dagrijlichteni, mistlichten en 15’’ sierwieldoppen Nateo.

WERK IN ALLE COMFORT

/image/91/2/peugeot-partner-design-05.138912.jpg

Als kleine bestelwagen biedt de PEUGEOT Partner het nodige comfort, met een bestuurdersplaats die volledig is afgestemd op professioneel gebruik.
Ook de hoge zitpositie en het ruime gezichtsveld dragen bij tot het comfort aan boord. Een in hoogte verstelbare bestuurderszetel met armsteuni, in hoogte en diepte verstelbaar stuur en schakelpook die perfect binnen handbereik op het dashboard is geplaatst, dragen bij tot een ergonomische bestuurdersplaats. Voor nog meer comfort is de Partner ook leverbaar met manuele of automatische airconditioningi.

CONNECTIVITEIT

/image/91/3/peugeot-partner-design-06.138913.jpg

Ook professionals zijn meer en meer geconnecteerd! De PEUGEOT Partner speelt hierop in met de meest geavanceerde connectiviteit aan boord.

Zijn telematica is ultramodern. Het grote 7’’ touchscreen in kleuri - perfect geïntegreerd in het midden van het dashboard - zit altijd binnen hand- en oogbereik zodat alle voertuigfuncties makkelijk kunnen worden bediend. Zo krijgt u door eenvoudig het scherm aan te raken, toegang tot het navigatiesysteem of uw muziekbestanden. Mobiele apparatuur kunt u aansluiten via de USB-poort, de jack-ingang, of via Bluetooth.

MIRROR SCREEN

/image/91/4/peugeot-partner-design-07.138914.jpg

Met de MirrorScreeni technologie kunt u sommige apps op uw smartphone bedienen via het touchscreen van uw Partner en zo nog meer functies benutten.

OPBERGMOGELIJKHEDEN

/image/91/5/peugeot-partner-design-08.138915.jpg
/image/91/6/peugeot-partner-design-09.138916.jpg

Voor extra gebruiksgemak is het interieur voorzien van tal van opbergvakken met een totale inhoud van meer dan 60 l, waarover zowel bestuurder als passagiers kunnen beschikken. Met name het gesloten opbergvak achter het stuurwiel is handig voor professionals. Ook het handige, open plafondvak met geïntegreerde zonnekleppen en interieurverlichting is vlot bereikbaar voor de bestuurder.