partner prijs vu

PARTNER

Wanneer u kiest voor een Partner, kiest u voor meer dan zomaar een bestelwagen. U koopt een compleet nieuw voertuig dat specifiek werd ontworpen om u telkens weer, iedere dag opnieuw, volop voldoening te schenken tijdens al uw beroepsverplaatsingen.

3 REDENEN OM DE PARTNER TE KIEZEN

EXTERIEURDESIGN

/image/61/6/partner_vu_mv1.27616.jpg

Na 18 jaar heeft de nieuwe Partner zijn kwaliteiten en betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Nu heeft hij ook een stilistische en technologische evolutie ondergaan: met een nieuwe, moderne en geconnecteerde uitrusting en efficiënte motoren profileert de nieuwe Partner zich als de bestelwagen die steeds klaar is voor de actie.

De nieuwe styling accentueert het robuuste en moderne karakter en wordt getypeerd door een verticaler geplaatste grille.

NUTTIGE TECHNOLOGIE

/image/61/7/partner_vu_mv_technologie2.27617.jpg

De nieuwe Partner beschikt over technologie van de allernieuwste generatie:  een MirrorScreen-functie(1)*** om het scherm van een smartphone te dupliceren op het nieuwe 7’’ multimedia touchscreen, Active City Brake(2),  achteruitrijcamera*, parkeersensoren vooraan** en Grip Control®*.

(1)Alleen de gecertifieerde applicaties Mirrorlink of AppinCar werken met een compatibele smartphone – Standaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie.

(2)Automatisch stadsremsysteem (in optie leverbaar vanaf november 2015)

*Optie of niet beschikbaar naargelang de versie.

**Optie

***Standaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie.

 

FLEXIBILITEIT

Met zijn moduleerbare 2-zitsbank* waarop tot 3 personen kunnen meerijden is en blijft de Partner een referentie inzake flexibiliteit.

Als L1 van 4,38 m en L2 van 4,63 m is dit het ideale werkinstrument voor de meest uiteenlopende toepassingen. 

*Standaard, optie of niet beschikbaar naargelang de versie.

VIND EEN VERKOOPPUNT

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.